Veli Toplantısı

Veli Toplantısı

Sayın Velimiz,                                                                                                                                                                                                          

2021 – 2022 Öğretim yılının  I. dönemine büyük  bir  heyecanla  başladık  ve çalışmalarımız yoğun   bir   şekilde  devam  etmektedir.  Kaliteli  eğitim  anlayışını   benimseyen   ekibimiz;  öğrencilerimizin  akademik  başarısını,  okul  ve  sınıf içi  davranışlarını  sizlerle  paylaşmak, bundan sonraki zamanlarını daha verimli geçirmelerini sağlamak ve aksaklıklar varsa önlem almak için veli toplantısı düzenleyeceğiz.

 

Öğrencilerimizin  geleceğinin  bizlere  emanet  olduğunun  bilincinde  ve  sorumluluğundayız.

Veli – Öğretmen   işbirliğinde   bizden   yardımlarını  esirgemeyen  siz  değerli   velilerimizin toplantıya katılarak bu sorumluluğu bizlerle paylaşacağı inancındayız.

 

19 Aralık 2021 Pazar günü 12:00 - 14:00 arası velisi bulunduğunuz öğrencimizin sınıfında hazır bulunmanızı önemle rica ederim.

 

 

Z. Emre ÇAPRAZ

Okul Müdürü

13.12.2021 1116

NOTLAR:

 * Pandemi koşullarından kaynaklı her öğrencimizin sadece 1 (bir) velisinin sınıfta hazır bulunması gerekmektedir. Aksi halde sınıflarımızda bulunan sandalye ve masalar yetmeyecek, sağlıklı bir havalandırma ortamı olmayacaktır.

 * Okul bahçemizin küçük olmasından kaynaklı, pazar günü otopark sıkıntısı yaşayacağımızı öngörmekteyiz. Bu nedenle birbirinize karşı hoşgörülü ve yardımcı olacağınızı düşündüğümüzden okulumuza yakın bir yere park etmenizi tavsiye ederiz.

 * Tüm velilerimizin okul binasında maskelerini takmalarını önemle hatırlatırız.

26-07-2021