Sadettin Saran'ı Ağırladık

Okulumuzda düzenlenen programda Sadettin Saran öğrencilerimizle bir araya geldi. Okulumuzun konferans salonunda düzenlenen programa öğrenciler büyük ilgi gösterdi.  Okul Müdürümüz Emre Çapraz ve öğretmenlerimizin ev sahipliğinde gerçekleştirilen programda öğrenciler başarılı iş insanı Sadettin Saran'ın kendi yaşamından kesitler anlattı, yeni kitabı "İçindeki Dağı Aş ile ilgili merak edilenleri anlattı.

Yaşamındaki başarı yolculuğunda oldukça dikkat çeken detayları öğrencilere aktaran Saran; "Yaşamınızda hiçbir konuda başaramayacağınızı düşünmeyin. Etrafınızda pozitif insanlar biriktirin. Çünkü vakit geçirdiğiniz insanlara benzersiniz zamanla. Yarın yaparım diyerek işlerinizi ertelemeyin. Başarmak için kendinize hiçbir konuda engel olmayın ve kendinize inanın" dedi.

Öğrencilerimiz ardından Sadettin Saran'a sorularını yönelttiler. Programın sonunda Saran, öğrenci ve öğretmenlerimizle bir hatıra fotoğrafı çektik. Programın sonunda Sayın Saran "İçindeki Dağı Aş" kitabını öğrenciler için imzalayarak onlarla sohbet etti.

Programın sonunda günün hatırası adına Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Oya ÖZCAN'ın yapmış olduğu tablo takdim edildi.

Okulumuza ziyereti için Saran Holding Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin SARAN'a teşekkür ediyoruz.

10.12.2021 307

10-12-202110-12-202110-12-202110-12-202110-12-202110-12-202110-12-2021