Güncel Sınav Takvimi ve Önemli Açıklamalar

Güncel Sınav Takvimi ve Önemli Açıklamalar

·         9 Mart Salı – 19 Mart Cuma  günleri arasında okulumuzda gruplar halinde yüz yüze gerçekleştirilecek olan sınav takvimimiz Bakanlığımızın açıklamalarının ardından güncellendi.

·         10. sınıflar 10:00 ve 10:50'de sınav olduktan sonra sınıflar dezenfekte edilecek ve 12:30 ile 13:20 saatlerinde 9, 11 ve 12. sınıflarımızın sınavları gerçekleştirilecektir.

·         Öğrencilerimiz kendisi için belirlenen sınıf ve sıra haricinde sınava kesinlikle alınmayacaktır.

·         Sınav konuları "1 Kasım 2020'ye kadar olan müfredattan oluşacaktır.

·         Mazeret sunmadan sınava girmeyenler için e okul ders notuna G, kopya çeken öğrencilerin ise K yazacaktır.  

·         Geçerli özrünü beş gün içinde okul müdürlüğüne sunan öğrenciler sınav soruları değiştirilerek daha sonra sınava alınacaktır. 

          Sınav süresi 40 dk. olacaktır.

·         Pandemi nedeni ile maske-mesafe-hijyen kurallarına mutlaka ve titizlikle uyulmalıdır. Bu kurallara uymayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.                                                                                                         

·         Sınav öncesinde yayınlanacak sınav salonunda sınava girilecektir. Sınav yoklaması ilgili salon başkanı tarafından titizlikle alınacaktır.

·         Sınavda kurallara uymayan ve kopya çeken öğrenciler hakkında disiplin işlemi yapılması için ilgili salon gözetmeni tarafından detaylı dilekçe yazılmalıdır, öğrencinin e-okul notu 'kopya-k' şeklinde işaretlenecektir.

·         Sınav evrakı ortaya konulamaz, sadece ilgili dersin öğretmenine teslim edilmelidir.               

·         Her öğrencinin sınava gelirken çantasında kolonya, yedek maske, dezenfektan, ıslak mendil bulundurması gerekmektedir.

·         Sınavı biten öğrencilerin okuldan ayrılmaları gerekmektedir. Diğer sınavlara girecek öğrencilerin gelecek olması nedeniyle kalabalık oluşmaması için okulda beklenmemelidir.                                     

·         Sınav esnasında kalem, silgi vb. malzeme alışverişi yapılamayacaktır. Bu nedenle her öğrencinin kendi sınav araç gereçlerini yanında getirmesi zorunludur.                                                                      

·         Sınav esnasında yiyecek yasaktır. Öğrenci kendi suyunu yanında bulundurabilecektir. 

·         Sınav anında öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz mutlaka maske kullanacak olup; tüm öğrencilerimize başarıyla dolu sınav haftası dileriz.

 

 

DİĞER ÖNEMLİ UYARILAR

 

NOT-Kendisinde veya birlikte kaldığı aile bireylerinden herhangi birinde kronik hastalık bulunan öğrenciler "KRONİK RAHATSIZLIKLARINI İLGİLİ EVRAKLARLA BELGELEYENLER" okul içinde uygun bir zamanda ve izole bir ortamda sınava alınacaktır. Ancak bunun için okul idaresinin mutlaka bilgilendirilmesi gerekmektedir.                                                                

NOT-Covid-19 salgını dışında herhangi bir nedenle sınavlara katılamayan ve okul yönetimince mazereti uygun öğrenciler Yönetmelik hükümleri çerçevesinde sınava alınacaktır.        

NOT -Covid-19 salgınından dolayı hasta veya temaslı olup sınavlara süresi içerisinde katılamayan öğrenciler, okulun planlaması dâhilinde ikinci dönemin ilk iki haftası içerisinde sınavlara alınacak olup bu durumdaki öğrencilerin birinci dönem puanlarına ilişkin iş ve işlemleri, girilemeyen derslerin sınavları tamamlandıktan sonra gerçekleştirilecektir.        

   

22.02.2021 8423

Hangi sınıfta olduğunuzu öğrenmek için tıklayınız.

Sınav takvimini indirmek için tıklayınız.

Görevli Öğretmen listesini indiirmek için tıklayınız.

 

02-03-2021