Disconnection

Disconnection "Wanted"

Okulumuzun "kurucu" olarak yer aldığı  Disconnection "Wanted" adlı eTwinning projesi başlamıştır. İtalya, Türkiye, Romanya ve Macaristan'dan katılan okullarla gerçekleştirilen bu projede yurttaşlık eğitiminin tematik konularından biri olan "dijital vatandaşlık" konusu işlenecektir. Öğrenciler İnternet Bağımlılığı Bozukluğu'nu analiz edecek, nedenlerini, etkilerini ve çözümlerini belirleyecektir. Proje, teknolojinin eğitim, katılım, yaratıcılık ve sosyallik açısından olumlu yönlerinin nasıl geliştirileceğini; yasadışı davranış, şiddet, siber zorbalık, sahte haberler gibi olumsuz yönlerinin nasıl en aza indirileceğini vurgulayacaktır. Öğrencilerimiz aynı zamanda bilgisayar teknolojisi konusunda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak, Avrupa'dan yaşıtlarıyla birlikte çalışacak, yakınlaşacak ve İngilizceyi aktif biçimde kullanarak dil becerilerini geliştireceklerdir.

Öğrencilerimiz aynı zamanda bilgisayar teknolojisi konusunda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak, Avrupa'dan yaşıtlarıyla birlikte çalışacak, yakınlaşacak ve İngilizce'yi aktif biçimde kullanarak dil becerilerini geliştireceklerdir.

Çalışmalarda yoğun emek sarfeden Fatma Boztepe ve Yaprak TUNCA'ya teşekkür ediyoruz...

24.02.2022 435

24-02-2022