Diplomalar Hazır

2020-2021 eğitim öğretim yılı itibariyle okulumuzda mezun olan Öğrencilerimizin diplomaları hazırlandı.

Diplomalarını almak isteyen öğrencilerimiz 14.07.2021 Çarşamba günü itibariyle diplomalarını temin edebilirler. Diplomaları almadan önce aşağıdaki açıklamaları mutlaka okuyunuz.

Mezun olan öğrencilerimizi tebrik eder, bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar dileriz...

* Diplomasını teslim almamış mezunlarımız, hafta içi 10:00 - 16.00 saatleri arası; öğrencilerimizin kendileri veya 1.dereceden akrabaları (kimlik göstermeleri zorunludur.)  teslim alınabilir.

* Teslim alınmamış diplomalar "Aslı Gibidir " yapılmaz eposta veya faks ile gönderilmez

* Telefon, faks, posta, e-posta ve benzeri yollarla yapılan Mezuniyet Belgelerine (Diploma, Geçici Mezuniyet Belgesi, Diploma eki, Transkript ve v.b.) ilişkin teslim talepleri dikkate alınmaz. Mezuniyet Belgeleri posta ile gönderilmez.

13.07.2021 427

16-06-2021