And So The Adventure Begins

And So The Adventure Begins

       Okulumuzun "kurucu" olarak yer aldığı "And So The Adventure Begins" adlı eTwinning projesi başlamıştır. Proje; İtalya, Türkiye, Romanya ve Macaristan, Portekiz ve Polonya'dan katılan okullarla gerçekleştirilecektir. 

       Projenin başlangıç noktası yeni yerler keşfetmek ve yeni kültürler öğrenmektir; yeni kültürleri keşfetmenin en iyi yolu seyahat etmektir: Seyahat; farklı insanları tanımak, farklı yaşamları, çeşitli kültürleri ve  gelenekleri deneyimlemek için en güzel etkinliktir. Bir kez seyahat eden insan bir daha aynı olmayacaktır. Öğrencilerimiz bu projede kendi ülkelerini tanıtma, katılımcı ülkeleri tanıma fırsatı bulacaktır. Ayrıca çevrecilik, sürdürülebilirlik  konusu, proje kapsamına alınmıştır; katılımcılara yaşanabilir bir dünya için bilinç kazandırmak da amacımızdır. 

       Projede öğrencilerimiz bilgisayar uygulamalarını öğrenecek, bu konuda kendilerini geliştirme fırsatı bulacak, Avrupa'dan yaşıtlarıyla birlikte çalışacak, yakınlaşacak ve İngilizce'yi aktif biçimde kullanarak dil becerilerini geliştireceklerdir. 

       Çalışmalarda emeği geçen Fatma BOZTEPE ve Yaprak TUNCA'ya teşekkür ederiz.


02.03.2022 278