2 Kasım'dan İtibaren Geçerli Ders Programlarımız

2 Kasım 2020 Pazartesi gününden itibaren geçerli olacak olan ders programlarımız açıklandı.

Tüm 9 ve 12. sınıf öğrencilerimiz Perşembe ve Cuma günleri okulda yüz yüze eğitim alabilecek olup 5 Kasım  Perşem günü itibariyle 8'er saatten 16 saat yüz yüze, kalan 24 saat dersi ise uzaktan eğitim yolu ile işleyecektir.

9 ve 12. sınıf öğrencilerimiz için yüz yüze eğitim 15 Ekim Perşembe günü saat 09:00'da devam edecektir.

Öğrenciler, haftalık 40 saatlik ders programından sınavlarda sorumlu olacaktır.

Okulumuzda ateş ölçümü yapıldıktan sonra öğrenciler okula alınacaktır.

Öğrenci lavabolarında musluk ve sabunluklar teması azaltma adına sensörlü hale getirilmiştir.

Yüz yüze eğitim günlerinde Okulumuza öğrencilerimiz dışında ziyaretçi kabul edilmeyecektir.

Ayrıca her sınıfta pedallı dezenfektan ünitemiz, pedallı tıbbi atık kutularımız ve bilgilendirici afişler hazırlanmış olup Müdürlüğümüzce her türlü önlem alınmıştır.

Yüz yüze eğitimde devam zorunluluğu bulunmamaktadır.

İsteyen öğrencilerimiz uzaktan eğitim (ZOOM, EBA ve EBA TV) yoluyla eğitimlerine devam edebilirler.

Öğrencilerimizin maske ile okula gelmeleri ve ders içerisinde maskelerini çıkarmaması gerekmektedir.

Tüm paydaşlarımıza sağlıklı günler dileriz...

30.10.2020 4506

9 ve 12. sınıflarımızın perşembe ve cuma günleri ders programlarında gözüken tüm dersler yüz yüze gerçekleştirlecektir.

ÖNEMLİ:

1. Yüz yüze eğitime katılmak isteyen öğrencilerimiz, aşağıda bulunan veli taahhütnamesini velisine imzalatıp Okul Müdürlüğüne teslim etmediği takdirde okula kabul edilmeyecektir.

2. Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrencilerimizin aşağıda bulunan uzaktan eğitim dilekçesini velisine imzalatıp Okul Müdürlüğüne teslim etmesi gerekmektedir. Dilekçeyi ulaştırmayan öğrenciler eğitime katılmadı sayılıp yok yazılacaklardır.

Sınıfların ders programına ulaşmak için tıklayınız.

Yüz yüze eğitime katılmak isteyen öğrecniler için doldurulması gereken taahhütname için tıklayınız.

Yüz yüze eğitime katılmak istemeyen öğrecniler için doldurulması gereken "uzaktan eğitim dilekçesi" için tıklayınız.

9.Sınıf öğrencilerimizin sınıf gruplarını öğrenmek için tıklayınız.

31-08-2020